✓ Van analyse t/m uitvoering

✓ In afgesproken tijd met vastgestelde kosten

✓ Met doordacht en bewezen concept

Lean advies

Wanneer u behoefte heeft aan lean advies, wilt u dit uiteraard ontvangen van een professional. Daarom is het verstandig om in gesprek te gaan met een van de experts van CESS Maintenance. Onze medewerkers beschikken samen over ruim 200 jaar ervaring in onderhoudswerkzaamheden. Bovendien zijn zij lean en green belt opgeleid. Dit alles zorgt ervoor dat zij u van optimaal lean advies kunnen voorzien!

Heeft u nog vragen?

Ons lean advies helpt u optimale waarde voor de klant te creëren

Lean denken en doen draait om het continu ontwikkelen van mensen en optimaliseren van processen, met als doel om optimale waarde voor de klant te creëren. Hierbij streeft u als ondernemer er uiteraard naar om dit met zo min mogelijk middelen te doen. Dankzij ons lean advies slaagt u hierin. Wij beschikken namelijk over uitgebreide kennis van Total Productive Maintenance (TPM). Dankzij deze kennis zijn onze experts in staat om u advies te geven over onderhoudswerkzaamheden, zoals:

Neem contact met ons op

Dankzij onze open en eerlijke dienstverlening bent u te allen tijde verzekerd van lean advies op maat bij CESS Maintenance. Wilt u graag advies krijgen van onze experts of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via +31615249699 en het e-mailadres info@cessmaintenance.nl.