MTI


Maintain To Improve, kortweg MTI genoemd, wordt door CESS Maintenance gehanteerd als tool voor het verbeteren van de organisatie, de bedrijfsprocessen en de technische installatie(s) binnen productiebedrijven. Vanuit de ervaringen binnen een japans bedrijf met TPM (Total Productive Maintenance) is Jan Koolhof, als eigenaar van CESS Maintenance, op zoek gegaan naar het op eenvoudige wijze implementeren van TPM met als hoofddoel de installatie beter te laten presteren tegen zo laag mogelijke kosten.

MTI is een proces dat continu de prestaties en het rendement van de installaties probeert te verbeteren door actieve betrokkenheid van de medewerkers. Het is een concept dat gebaseerd is op het werken in teams. Deze teams kunnen bestaan uit operators, onderhoudsmonteurs, heftruckchauffeurs, etc.. En elk team heeft het doel om samen het resultaat van hun afdeling te verbeteren en een veilige en milieuvriendelijke werkomgeving te creëren.

Anders gezegd, we gaan samen de productiviteit van het bedrijf verhogen door gebruik te maken van elkaars kennis en vaardigheden. Op zich is dit niets nieuws, de methode om hier te komen is echter vernieuwend en doeltreffend.

MTI Quickscan

Geheel gratis inclusief vrijblijvend advies.

Via de MTI Quickscan wordt inzicht verkregen, vanuit de resultaten wordt er gekeken of  MTI in uw bedrijf kan helpen om de productiviteit te verhogen (en alle bijkomende aspecten als veiligheid, werkplezier, motivatie en een schone omgeving).